Kereszty András György
A Tudatosság Iskolájának alapító tanára
Kineziológus, asztrológus, író és szellemi tanító

 

Az életút számokban:

4 gyermek édesapja

5 év Biosüti gyártás és árusítás

10 év Tánc és koreográfia – Színház, Musical, Show külföldön és itthon

25 év Önismeret, pszichológia, filozófia, teológia, alternatív gyógyítás és boldogságkutatás

28 Külföldi utazás és tanulmányok Budapesttől az Óceánig, Kuwaittól Indiáig

3 Nagy találkozás a Pápával, a Dalai Lámával, Sri Vasudeva megvilágosodott mesterrel

18 Iskola
Alternatív gyógyászati rendszerek, Lélektan, Anatómia, Embertan, Csakratan, Tantrikus hagyományok, Stresszoldás, Kineziológia, Asztrológia, Számmisztika, Reflexológia, Tibeti Eneregiakezelés, Magyar Táltostudomány, Attraktor Field Therapí, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Mandala Gyógyászat, Csontkovácsolás, Szellemgyógyászat, TM meditáció, Védikus Tudományok, Biologika, …

19 év Gyógyítás és Tanítás

1 Iskolaalapítás 2008-ban
A Tudatosság Iskolája

1.500 Előadás

1.000.000 Youtube megtekintés

Érdekességek

Iskola és tréningek

      

   

Könyvek

A Tudatosság Iskolája Mindig jobb jön – könyv a boldogságról 2015.
A Tudatos Párkapcsolatban rejlő kincs – párkapcsolat tudatosan 2015.
A sütivarázslás tudománya – Tudatos mesék gyerekeknek és fölnőtteknek 2016.
Fejezd be a rinyát! – Motiváció hogy vállald a felelősséget a boldogságért 2019.

Körnaptár – Öröknaptár minden napra 2008.
Csillagkártya – Sorselemző kártya 2010.

 

Iskolák, Kurzusok, Tanulmányok

Természetgyógyászat és Egészségügyi Modul,  Kineziológiai One Brain alap közép és felsőfok, Kineziológiai specializációk, Mandala Gyógyítás, Csontkovácsolás, Talp reflexológia, Földsugárzás-mérés: radiesztézia, Prana Nadi, Csakratan, Szellemgyógyászat, Táltos gyógymódok, Energiagyógyászat, Tantrikus hagyományok, Attractor Field Therapy American Esoterical Institut,  Asztrológia, Asztrozófia, Spirituális Választerápia, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, Pithagoraszi és héber számmisztika, Védikus bölcselet, Hindu filozófia és teológia, Diksa Gyógyítás Oneness University

 

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Segítség szorult helyzetekben! Ha úgy érzed, hogy megakadt az életed, elromlott a párkapcsolatod, ha nem találsz örömöt  a munkádban, az életedben: gyere el egy kötetlen beszélgetésre. Ha senkinek sem mered elmondani, hogy mi bánt… Ha szeretnél szabadon és boldogan élni, de még nem látod ennek a feltételeit az életedben, ha több megbecsülésre és tiszteletre vágysz, ha több anyagi lehetőségre és igaz szerelemre vágysz, beszélgessünk róla. Hasznos és gyakorlati segítség az életed bármely területének felvirágoztatásához!

 

KINEZIOLÓGIAI OLDÁS

Ha szeretnél boldogabban és szabadabban élni, old fel a belső stresszt a lelkedben. Ez a XXI. századi ember nagy lehetősége. Az oldás után jobban rálátsz az életedre és könnyebben tudod megoldani emberi feladataidat. Párkapcsolati problémák, szülő-gyerek kapcsolat, munkahelyi stressz, pánikbetegség, önbizalomhiány, testi tünetek, stb.  Az oldáson a számmisztikai és az asztrológiai elemzésedre is kitérünk!

 

ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS

Az önismeret egyik legtökéletesebb eszköze, amely betekintést nyújt lelki és szellemi szintekre is. Az elemzéshez szükséges a születési hely, a pontos születési dátum: óra és perc is, vagy jó pár pontos dátummal ellátott fontos életesemény. Az adataidat küld a  atudatossagiskolaja@gmail.com címre!