Polaritás - nőiesség és férfiasság tudatosan

7.000 Ft

  • A polaritás az a játéktér, ahol megtapasztaljuk az egymásnak feszülő ellentétek világát és ahol a feladat, hogy ebből szerves egységet alkossunk és produktívan felhasználjuk az egymást kiegészítő energiákat.
  • Az előadáson szó lesz a világunkat meghatározó ellentétekről a két nem tükrében, a két különböző energetikai minőség jellemzőiről és működéséről.
  • Megtudjuk hogy mi jellemzi a nőies erőt a szeretet és a félelem pólusán, és hogy a férfias energiát mi jellemzi alacsonyabb és magasabb megélési szinteken.
  • Összegző tudásanyag a két nem teljesen eltérő, de egymást tökéletesen kiegészítő megnyilvánulásáról a földi létben.
  • Időpont: október 12. 18.00-21.00
  • Helyszín: Ruander Oktatási Központ ( 1139 Bp.Frangepán u.3-7.)
Törlés
SKU TI-EVENT-1012 Kategória

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Keress minket bátran: (+36) 30 / 476 - 4402, info@atudatossagiskolaja.hu

Gyors házhozszállítás - akár már másnap nálad lehet rendelésed!

Biztonságos bankkártyás fizetés, megbízható, magyar vállalkozás

Leírás

A polaritás az a játéktér, ahol megtapasztaljuk az egymásnak feszülő ellentétek világát és ahol a feladat, hogy ebből szerves egységet alkossunk és produktívan felhasználjuk az egymást kiegészítő energiákat. Az előadáson szó lesz a világunkat meghatározó ellentétekről a két nem tükrében, a két különböző energetikai minőség jellemzőiről és működéséről. Megtudjuk hogy mi jellemzi a nőies erőt a szeretet és a félelem pólusán, és hogy a férfias energiát mi jellemzi alacsonyabb és magasabb megélési szinteken. Összegző tudásanyag a két nem teljesen eltérő de egymást tökéletesen kiegészítő megnyilvánulásáról a földi létben.

További információk

Hogyan szeretnél részt venni az előadáson

A helyszínen, személyesen, Online, Zoom webinár keretében

Event Details

A polaritás az a játéktér, ahol megtapasztaljuk az egymásnak feszülő ellentétek világát és ahol a feladat, hogy ebből szerves egységet alkossunk és produktívan felhasználjuk az egymást kiegészítő energiákat. Az előadáson szó lesz a világunkat meghatározó ellentétekről a két nem tükrében, a két különböző energetikai minőség jellemzőiről és működéséről. Megtudjuk hogy mi jellemzi a nőies erőt a szeretet és a félelem pólusán, és hogy a férfias energiát mi jellemzi alacsonyabb és magasabb megélési szinteken. Összegző tudásanyag a két nem teljesen eltérő, de egymást tökéletesen kiegészítő megnyilvánulásáról a földi létben.

Date: 2022/10/12

Start time: 18:00

End time: 21:00

Venue: Ruander Oktatási Központ

Phone: 304764402

Email: info@atudatossagiskolaja.hu

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)