Polaritás - nőiesség és férfiasság tudatosan

4.500 Ft

  • A polaritás az a játéktér, ahol megtapasztaljuk az egymásnak feszülő ellentétek világát és ahol a feladat, hogy ebből szerves egységet alkossunk és produktívan felhasználjuk az egymást kiegészítő energiákat.
  • Az előadáson szó lesz a világunkat meghatározó ellentétekről a két nem tükrében, a két különböző energetikai minőség jellemzőiről és működéséről.
  • Megtudjuk hogy mi jellemzi a nőies erőt a szeretet és a félelem pólusán, és hogy a férfias energiát mi jellemzi alacsonyabb és magasabb megélési szinteken.
  • Összegző tudásanyag a két nem teljesen eltérő, de egymást tökéletesen kiegészítő megnyilvánulásáról a földi létben.
  • Időpont: október 7. 18.00-21.00
  • Helyszín: Feelwell Centrum ( 1033 Bp.Laktanya u.4)
Kiürítés
SKU TI-EVENT-1007 Kategória

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Keress minket bátran: (+36) 30 / 476 - 4402, info@atudatossagiskolaja.hu

Gyors házhozszállítás - akár már másnap nálad lehet rendelésed!

Biztonságos bankkártyás fizetés, megbízható, magyar vállalkozás

Leírás

A polaritás az a játéktér, ahol megtapasztaljuk az egymásnak feszülő ellentétek világát és ahol a feladat, hogy ebből szerves egységet alkossunk és produktívan felhasználjuk az egymást kiegészítő energiákat. Az előadáson szó lesz a világunkat meghatározó ellentétekről a két nem tükrében, a két különböző energetikai minőség jellemzőiről és működéséről. Megtudjuk hogy mi jellemzi a nőies erőt a szeretet és a félelem pólusán, és hogy a férfias energiát mi jellemzi alacsonyabb és magasabb megélési szinteken. Összegző tudásanyag a két nem teljesen eltérő de egymást tökéletesen kiegészítő megnyilvánulásáról a földi létben.

További információk

Hogyan szeretnél részt venni az előadáson

A helyszínen, személyesen, Online, Zoom webinár keretében

Event Details

A polaritás az a játéktér, ahol megtapasztaljuk az egymásnak feszülő ellentétek világát és ahol a feladat, hogy ebből szerves egységet alkossunk és produktívan felhasználjuk az egymást kiegészítő energiákat. Az előadáson szó lesz a világunkat meghatározó ellentétekről a két nem tükrében, a két különböző energetikai minőség jellemzőiről és működéséről. Megtudjuk hogy mi jellemzi a nőies erőt a szeretet és a félelem pólusán, és hogy a férfias energiát mi jellemzi alacsonyabb és magasabb megélési szinteken. Összegző tudásanyag a két nem teljesen eltérő, de egymást tökéletesen kiegészítő megnyilvánulásáról a földi létben.

Date: 2021/10/07

Start time: 18:00

End time: 21:00

Venue: Feelwell Center

Phone: 304764402

Email: info@atudatossagiskolaja.hu