Barion Pixel

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció Kereszty Andrással

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz, ha szeretnél Kereszty Andráshoz személyes konzultációra jelentkezni. Az első alkalom másfél óra és 30.000 Ft a díja. 

A bejelentkezéshez a neved, a pontos születési adataid ( hely és óra/perc is) és a telefonszámod szükséges. Amennyiben külföldön élsz vagy nehézkes Budapestre látogatnod, úgy online Skype vagy Messenger konzultáció formájában is igénybe tudod venni ezt a lehetőséget.

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Segítség szorult helyzetekben! Ha úgy érzed, hogy megakadt az életed, elromlott a párkapcsolatod, ha nem találsz örömöt  a munkádban, az életedben: gyere el egy kötetlen beszélgetésre. Ha senkinek sem mered elmondani, hogy mi bánt… Ha szeretnél szabadon és boldogan élni, de még nem látod ennek a feltételeit az életedben, ha több megbecsülésre és tiszteletre vágysz, ha több anyagi lehetőségre és igaz szerelemre vágysz, beszélgessünk róla. Hasznos és gyakorlati segítség az életed bármely területének felvirágoztatásához!

KINEZIOLÓGIAI OLDÁS

Ha szeretnél boldogabban és szabadabban élni, old fel a belső stresszt a lelkedben. Ez a XXI. századi ember nagy lehetősége. Az oldás után jobban rálátsz az életedre és könnyebben tudod megoldani emberi feladataidat. Párkapcsolati problémák, szülő-gyerek kapcsolat, munkahelyi stressz, pánikbetegség, önbizalomhiány, testi tünetek, stb.  Az oldáson a számmisztikai és az asztrológiai elemzésedre is kitérünk!

ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS

Az önismeret egyik legtökéletesebb eszköze, amely betekintést nyújt lelki és szellemi szintekre is. Az elemzéshez szükséges a születési hely, a pontos születési dátum: óra és perc is, vagy jó pár pontos dátummal ellátott fontos életesemény.

A Tudatosság Iskolájáról

Önismereti iskola, ahol tudást szerzel saját magadról és a környező világ működéséről. A modern tudomány felfedezései és az ősi bölcseletek időtálló tudása egy helyen.

Legutóbbi bejegyzések

Csatlakozz a 7 napos tudatosság kihíváshoz!

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

“Mindig jobb jön!”

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)