Barion Pixel

Iskola-2

Vidéken, vagy külföldön élsz? – A tréning már személyesen és online formában is elérhető!


Beiratkozás

Tudatosság Iskolája Évfolyamok

Egy iskola a mindennapi tudatosságért

Csatlakozz tudatos közösségünkhöz és vedd a kezedbe az életed irányítását!

„Átfogó képet adott a test lélek szellem témakörében. Rengeteg összefüggést sikerült megértenem az első év alatt. Felismertem magamban a hátráltató működéseket. Végre megismerhettem az összefüggéseket test és lélek között!” Köszönöm!!!”István

Mi a Tudatosság Iskolája?

Nyitott oktatási rendszer melynek célja, hogy a tanulók tudatosan éljenek és ezáltal az életük könnyebbé, szabadabbá és boldogabbá váljon. Tudatosságot tanít a test, a gondolatok és a lélek területén előadásokkal, könyvekkel és tréningekkel. A világban sok helyen fellelhető tudást, összegző módon és érthetően, egyetlen képzés során sajátíthatják el.

Segít az önismeretben, az emberi kapcsolatok rendezésében, az életed megértésében, a belső béke kialakulásában. Tanít az ősi bölcsességek kifogyhatatlan tárházából, felhasználja a modern pszichológia kutatásait és a jelenkori természettudomány átfogó ismereteit is. Gyakorlati segítséget ad ahhoz, hogy hogyan éld az életed tudatosan, hogyan válj sikeresebbé és boldogabbá.


Beiratkozás az iskolába

Miben különleges az iskola?

A Tudatosság Iskolája évfolyamok segítenek, hogy a tudatosság a mindennapod részévé váljon

Egész éves tudatosság

Egész éves, szeptembertől májusig tartó folyamatos képzés. Két hetente találkozók és gyakorlatok

Irányítsd az elméd!

Megtanulod a gondolataid és az érzelmeid kezelését, illetve neked kedvezően működtetni a tudatod energiáit

21-100 – A tudás kortalan

Az iskola tananyaga a fiatalemberek és az idősebb korú tanulók számára is könnyen fogyasztható és egyszerű igazságokat közvetít.

Jelen és múlt tudása együtt

Összegző módon és logikusan láthatod az ősi bölcsességeket és a jelen kor tudását kéz a kézben. Használható ismereteket és ötleteket meríthetsz egy boldogabb és szabadabb élethez

Értékes közösség

Hozzád hasonlóan gondolkodó, tudatos emberekkel találkozol, akikkel megbeszélheted a problémáidat, feladataidat, élethelyzeteidet. Egy tudatos és egymást segítő társaság fontos tagjává válhatsz.

Használható segítő tudás

Lehetőséged van a mesterképzésre is, melynek végén vizsgázhatsz az elsajátított technikákból és a környezeted önismereti tanácsadójává, segítőjévé válhatsz.

Nézzük, hogy mely témáköröket öleli fel az iskola

Témakörök, amelyeket érinteni fogunk az év során

Italian Trulli Test

A test működése és az egészség helyreállítása. A pénzügyi, anyagi biztonság megteremtése. Egyensúly és stabilitás az anyag világában.

Élet, étel, energia

Az egészséges és tudatos táplálkozás alapjai. Mit együnk, hogy egészségesek legyünk. A testünk karbantartása, az életminőség javítása, az öngyógyítás lehetősége és az immunrendszer megerősítése.

Az emberi test működése

A test energiarendszerének megértése, amely hét nagy központ által vezérli a belső testi folyamatokat. A jó gondolatok pozitív hatása a test fizikai működésére.

Tudatos pénzügyek

Bőségteremtés a tudatosság eszközeivel. A biztonság megteremtése a mindennapi életben. A pénz tudatos kezelése és irányítása. A teremtő gondolatok ereje és gyakorlata.

Arcelemzés, testelemzés

Izgalmas felfedezés és önismereti munka az arc és a test elemzésével. Az arcunkra van írva, hogy kik vagyunk. Önismert és emberismeret egyben.

A szexualitás és a kreativitás fejlesztése

A szexuális és kreatív intelligencia fejleszthető, tanulható és növelhető. A nemiségben és a szexualitásban rejlő erő. Ismerd meg azt az energiát, amely minden életterületre hatással van!

Italian Trulli Elme

Tudatosság a gondolatok, az érzelmek és a vágyak területén. Tanuld meg uralni az elmédet! Önismereti út az elme működésén keresztül.

Stresszoldási technikák

A feszültség, az idegesség és a stressz feloldásának technikái. A szorongás és a megfelelési kényszer enyhítése. A mindennapi stressz kezelése, a rossz gondolatok feloldása.

Tudatos nő és férfi, a nemek barátsága

Hogyan bánj egy nővel? Hogyan kezelj a férfit? A férfi és a női energia működése a gyakorlatban. Miben zseniális a nő és a férfi, illetve miben különböznek. A tiszteletreméltó férfi, a szeretetre méltó nő.

A tudatos élet tudatos változtatás

Az eddigi tetteink hatása az életünkre. Az események „tanítása”, a rossz következmények feloldása. A világ működésének, a vonzás egyetemes törvényének logikája. Tudatos sorsalakítás.

Az önbizalom és az akaraterő felépítése

Az önbizalom megerősítése és annak eszközei. Teremtsd meg a rád jellemző bőséget és gazdagságot! Tudatos segítség az alkotáshoz, a siker és a célok eléréséhez, a bőséges élethez.

Önismeret az ősi bölcsesség alapján

Ismerd meg magad! Modern lélektani ismeretek és az ötezer éves bölcsesség egybehangzó tudása. Minél jobban ismered magad, annál nagyobb lehetőséged van jó minőségű életet élni.


Beiratkozás az iskolába


Italian Trulli Lélek

Bölcsességek és gyakorlatok a belső béke megteremtéséhez. Tanulj meg nyugodtan élni a hétköznapok rohanásában! A boldogság lehetősége itt és most.

A belső béke megteremtése

A relaxáció, a nyugalom és a meditáció tudománya és gyakorlatai. A félelem és a szorongás kezelése. A belső boldogság elérése, amely Önmagunk megértéséből fakad.

Bölcs tanítások az önismereti úton

Az emberi életút és a rá jellemző tapasztalatok megértése. Hatalmas felismerések és mély önismereti lehetőség a személyiség megértésével, az asztrológia tudományán keresztül.

Ősi és modern tudatosság

A több ezer éve változatlan tudás, és a modern tudományok egyszerű megértése. A pszichológia, a biokémia, a kvantumfizika közös tanítása és bölcsessége.

Energetikai védelmek és eljárások

Védd meg magadat és a szeretteidet azoktól a hatásoktól, amik elveszik a lelkesedésedet, a jó kedvedet, vagy az erődet! A körülöttünk lévő energia megértése, mozgatása és irányítása.

A bölcs mesterek tanítása

Használd fel a nagy tanítók és mesterek tudását. Mit mondott az életről Buddha, Jézus, Krisna vagy Shakespeare, Arisztotelész és Seneca… Gyakorlati segítség a mindennapi élet dolgaihoz

“András iskolája megnyitott Bennem Magam felé egy utat. Más nézőpontokból szemlélni életem eseményeit, működésemhez kapcsolódó rálátási lehetőségeket mutatot. Az elsö és legfontosabb kérdés amit megtanultam: MIÉRT HOZTAM MAGAM EBBE A HELYZETBE ?. Ez volt az a kérdés ami végre a helyén volt és általa Én is jó helyre kerültem. Minden tanulásnak, fejlödésnek, megértésnek Nálam ez lett az alapja és elindítója. A sok tudást amit az évek alatt felelevenített Bennem,  így tudtam értelmezni és hasznát venni. Rendszerben látni. Az ezután következő lényeges kérdés amit Tőle kaptam: KI HOZTA MAGÁT EBBE A HELYZETBE ?. Ezzel a 2 kérdéssel indultam el a belső utamon, ami sokszor göröngyös, nehezen járható, fárasztó viszont hihetetlen nyugalom, megérkezés, szeretet, boldogság az ajándéka. Köszönöm. Hiszem és tapasztalom, hogy REND VAN A VILÁGOMBAN. 💜 ”  – Viktória

Érdekességek

Amely témakörökről biztosan lesz szó a 9 hónap alatt


 • A tudatos életmód kialakítása

 • A sikeres és egészséges élet alapelvei

 • A nő és a férfi zseniális tulajdonságai

 • A sorsalakítás művészete és gyakorlata

 • Önismeret és emberismeret

 • Az emberi energiarendszer működése

 • A meditáció gyakorlata és a belső békesség

 • A szorongás feloldásának technikái

“A Te életed a Te projekted- tanulj és tegyél érte!”

Jól felépített tananyag

A tanulók a világban sok helyen fellelhető tudást, egyetlen képzés során sajátítják el.  Az igazság mindig egyszerű. A tananyag nélkülöz minden túlbonyolított vagy a megértés kárára menően túlrészletezett magyarázatot. A jelen kor tudását integrálva, összegző módon és érthetően ad tanácsokat egy boldogabb és szabadabb élethez. A képzés során a tanulók betekintést nyernek azokba az igazságokba, melyeket a mai természettudomány, a modern lélektan, illetve az ősi bölcseletek tanítanak, és megtanulják azokat, gyakorlati módon felhasználni.

Tudatos közösség

Az iskola azoknak a kíváncsi és szabadon gondolkodó embereknek szól, akik változtatni akarnak az életükön. Az iskolai tanórák mellett a tanulók rendszeres közösségi programokon is részt vehetnek, illetve minden évben együtt töltenek öt napot egy tudatos nyári táborban. Részt vehetsz az iskola által rendezett szabadidős programokon, eseményeken, kirándulásokon. Egy hozzád hasonlóan gondolkodó, tudatos társaság tagjává válhatsz.

Rendszeres tanórák

Egész éves – szeptembertől májusig – tartó folyamatos tanfolyami képzés, ahol megtanulhatod egy tudatosabb élet alapjait és ismereteket sajátíthatsz el:

• amelyek megkönnyítik a mindennapok gyakorlati döntéseit
• jó emberi kapcsolatokhoz és anyagi stabilitáshoz vezetnek
• elősegítik a stresszmentes és nyugodt életet
• közelebb visznek a sorsfeladatod beteljesítéséhez
• felkészítenek a békés, sikeres és örömteli életre

Mikor javaslom?

Neked ajánlom az Iskolát, ha…


 • Ha boldogabb és szabadabb emberré szeretnél válni, érdekel a tudatosság és a fejlődés

 • Ha szeretnéd rendszerezni és megérteni az eddigi ismereteidet a tudatosság alapján

 • Ha szeretnél újat tanulni, fejlődni az önismeretben, bölcsebbé és belátóbbá válni

 • Ha a tudatossággal az a célod, hogy növeld az életed és az emberi kapcsolataid minőségét

 • Ha egyre tudatosabb döntésekkel akarod irányítani az életedet a mindennapok forgatagában is

 • Ha szeretnél segíteni a környezetednek, és az általad megszerzett tudással önismereti tanácsadóvá válni


Beiratkozás az iskolába

A tudatos ember FELELŐSSÉGET vállal a saját  boldogságáért!

Beiratkozás az iskolába

Személyes részvétel vagy
élő ZOOM részvétel

Tanévkezdés: 2023. szept. 12. (kedd) 18.00-21.00
Majd minden második héten kedden 18.00-21.00 május végéig

Részletfizetéssel

4 x 45.000 Ft

Negyedévente fizetés

Teljes összegben

160.000 Ft

Egyszeri kiadás

Online videós részvétel

Amennyiben vidékről, vagy külföldről tanulnál, helyfüggetlenül, előre felvett videókkal.

Részletfizetéssel

2 x 80.000 Ft

Félévente fizetés

Teljes összegben

150.000 Ft

Egyszeri költség

100% dupla garancia

100% tudás garancia

Tedd próbára, nem veszíthetsz!

Ha a tréning végeztével úgy érzed, hogy nem kaptál olyan tudást, amivel jobbá teheted az életed, akkor 48 órán belül bármikor visszakérheted a tréning árát és mi készségesen visszautaljuk neked az összeget. Ezzel együtt magabiztosak vagyunk, hogy ha végighallgatod és gyakorlatba ülteted az elhangzottakat, akkor többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. Próbáld ki, nem veszíthetsz!

100% pénzvisszafizetési garancia

Rizikó nélküli jelentkezés

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy bármennyire is jó a tudásanyag, amit kapunk a tréningen, mégis valamiért úgy érezzük, hogy most nem vagyunk befogadóak erre. Ez természetes, és ezen esetben sem szeretnénk, ha csalódnál. Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a tréning, az első szünetig meggondolhatod magad és mi visszajuttatjuk neked a befizetett összeget. Így semmi kockázatot nem vállalsz a jelentkezéssel.

Bemutatkozás

Kivel fogsz találkozni az órák alatt?

Kereszty András György

A Tudatosság Iskolája megálmodója

Egy ember vagyok, aki szeret a tudatosságról beszélni. Ezt tanítom, mert tapasztalom, hogy a tudatos szívbéli megértés és a tudatos gondolkodás visz előre. A lelkem mélyén – mint minden ember – szeretnék igazán boldog lenni és mindent meg is teszek érte, hogy az legyek! 

Szeretem ezt a bolygót, ezt a világot, mégis „sötét” napjaimon, amikor nem könnyű pozitívnak lenni, egy rövid időre megengedem magamnak a szomorúságot, mert az is tanít. Gyötrődöm és az egység tudata helyett kétségbe esem. Aztán a sötét éjszaka után mindig eljön egy reményteli hajnal. Ezeket a mélypontokat is szeretem, mert újra és újra felismerem, hogy az életemben minden történés rendben van! Akármilyen rossz is az amit éppen megélek, az összes tapasztalat valamiért fontos nekem.  Többé tesz engem.0
Év tanítás
0
Könyv
0
Tanuló
0
Előadás
0
+
Megtekintés Youtube-on

Korábbi évfolyamok

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

www.facebook.com/VanikZoltanFoto


Előző
Következő

Beiratkozás az iskolába

Az iskola tanulóinak visszajelzései

„ Köszönöm a tudatos táplálkozásról szóló előadásod, sok kérdésre kaptam választ. Új kapuk, új lehetőségek nyíltak meg előttem, nagyon jól éreztem magam! Hálás vagyok azért, hogy láttam, hogyan kell tanítani, állandó energia körforgást fenntartani, úgy, hogy mindkét oldal feltöltődjön közben. A kisugárzásod, a szeretet, amivel átadtad azt a tudást, amit csupán könyvekből lehetetlen megismerni.”
Róbert
Róbert
„ Köszönöm a sokrétű és átfogó ismeretanyagot, amit kaptunk.”
Ákos
Ákos
„Átfogó képet adott a test lélek szellem témakörében. Rengeteg összefüggést sikerült megértenem az első év alatt. Felismertem magamban a hátráltató működéseket. Végre megismerhettem az összefüggéseket test és lélek között!” Köszönöm!!!”
István
István
Előző
Következő

„ Független és szabad tanítás az emberről, az energiákról. Rendszerben való gondolkodás és tanítás (vallás, modern tudomány, személyes vélemény, lélektan, történelem). Szabad és mindent magába foglaló alaptudás! Köszönöm, hogy itt lehettem és tanulhattam. Évek óta kerestem a lehetőséget a fejlődésre, a tanulásra és most megtaláltam! Minden, amire szükségem van  az itt van és most!”

Bence

„Rengeteg hasznos információt hallottam zseniálisan összegezve Nagyon jól felépített, szuper információkat tartalmazó tanítás. Szeretetteljes légkör, ahol a lelkesedés András részéről nagyon feltölt és inspirál! Az eddigi ismereteimet remekül összegezte és keretbe helyezte. Átláthatóbbá, érthetőbbé s ezáltal könnyebben beépíthetővé vált az ismeretanyag. Az iskolai tananyag remekül összegzi az élet működéséhez szükséges alapokat, ami remek előadásmóddal párosul.”

Regina

„Már az első hónap után jobban éreztem magam, mert elkezdtem elengedni a haragot a szívemből és elkezdtem megbocsátani. Nagyon rosszkedvvel és fáradtan érkeztem ősszel, de már október végére kezdtem jobban érezni magam. Nagyon sok mindent megértettem és már közel sem fájnak úgy a dolgok az életemben, mint azelőtt!”

Krisztina


Beiratkozás az iskolába

Gyakran feltett kérdésekre válaszok

Honnan tudhatom hogy tényleg nekem való e ez az iskola?

Ha tudatosabban szeretnéd irányítani a sorsod, ha örömtelen és sikertelen a jelenlegi életed, ha szeretnéd kibontakoztatni a benned szunnyadó lehetőségeket akkor mindenképpen neked szól.

Hány éves kortól érdemes jelentkezni az iskolába?

Az iskola eddigi legfiatalabb tanulója 18 éves volt – a legidősebb 72  – szóval minden személyivel rendelkezőt szeretettel várunk.

Hány előadóval/trénerrel találkozom az iskolában?

A Tudatosság Iskolája minden tanóráját Kereszty András tartja – róla bővebben is olvashatsz az oldalon.

Ha nem tudok minden órán részt venni hogy kapom meg az anyagokat?

Minden tananyagot elküldünk e-mailen online jegyzet formájában számodra, de ha megoldható igyekezz minden órán részt venni!

Mikor érdemes az online iskolát választanom?

Akkor, ha vidéken vagy külföldön élsz és nem tudod megoldani a budapesti tanórák rendszeres látogatását. Minden egyéb esetben a személyes részvételt javasoljuk számodra!

Tudom részletekben fizetni a tandíjat?

Természetesen tudod, a tanévben 3x van lehetőséged a részletet befizetni: szeptemberben-januárban-márciusban.

Helyszín, elérhetőségek

Tréningek, órák helyszíne

 • Feelwell Center – Ruander Oktatási Küzpont 1139 Frangepán u.3-7.

Elérhetőségek

Kérdésed merült fel? Keresd bátran Kassay Barbarát, és mindenre választ kapsz! 🙂

Tudatosság Iskolája Évfolyamok

Egy iskola a mindennapi tudatosságért

Csatlakozz tudatos közösségünkhöz és vedd a kezedbe az életed irányítását!


Beiratkozás az iskolába

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)