Barion Pixel

Tudatos Élet tréning

A budapesti részvétel nehézkes számodra? - A tréning már online formában is elérhető!

TUDATOS ÉLET TRÉNING

Egy tréning a lelki és anyagi sikerekért és a mindennapi boldogságért

A tréning elvégzésével azt a jövőt alakíthatjuk ki magunknak, amelyet valójában szeretnénk élni.

„Átfogó képet adott a test lélek szellem témakörében. Rengeteg összefüggést sikerült megértenem az első év alatt. Felismertem magamban a hátráltató működéseket. Végre megismerhettem az összefüggéseket test és lélek között!” Köszönöm!!!”István

Miről szól a Tudatos Élet Tréning?

Hozd ki az életedből a maximumot! Minden területtel foglalkozunk, ami jelen van a mindennapi életünkben: az önbizalom alapjaival, a biztonságtudat és a pénzkezelés kérdésével, a sikeres munka és vállalkozás kialakításával, a lelki és testi egyensúly meglétével és a belső boldogság elérésével.

Mit ad neked a tréning?

A "Tudatos élet tréning" elvégzésével az alábbi életterületeken fogsz fejlődést tapasztalni

Lesz egy tudatos életterved

Tervek és célok nélkül nem tudjuk a megfelelő irányba kormányozni az életünket és csak hánykolódunk a külvilág hatásaira reagálva. Fontos hogy tudatosan megtervezzük és felmérjük az előttünk álló feladatokat és az elérendő célokat.

Növeli az önismereted

A világhírű delphoi jósda felirata „Ismerd meg önmagad”a legfontosabb felhívás mindannyiunk számára, hogy uralni és alakítani tudjuk a saját sorsunkat. Minden olyan tudás, amely arra ösztönöz, hogy mélyebbre áss és láss saját magadban, közelebb visz ehhez a célhoz.

Végigvezet a mindennapi tudatos és sikeres élethez vezető lépéseken

Foglalkozunk azokkal a legfontosabb kérdésekkel, amelyek segítenek hogy lépésről-lépésre megismerd saját magad, a sikeres élet építőkockáit és hogy megtaláld a saját utad és a saját sorsod éld és boldog legyél.

Nézzük, hogy mely témáköröket öleli fel a tréning

A tréning tematikája

1. témakör:

VÁLTOZTATÁS - Hogyan változtasd meg az életed?

Célszerű tudatos élettervet írnunk az életünk hátralévő részére. Hosszútávú tervek szükségesek az anyagiak, az egészség és az emberi kapcsolatok tekintetében és minden számodra fontos életterületet beleértve.

2. TÉMAkör:

FELADATOK - Min érdemes változtatnod a siker érdekében?

Ezeket mind átnézzük: Önismeret a boldogság szolgálatában, Önbizalom  a mindennapokban, Biztonságtudat és pénzkezelés, Sikeres munka és vállalkozás, Békesség és lelki egyensúly, Mindennapi tudatosság, Hatékony kommunikáció, A belső boldogság elérése.

3. rész:

MEGOLDÁSOK - A megoldások áttekintése és eltervezése

A megoldások áttekintése és eltervezése. A változtatás első lépéseinek leírása és időrendjének megtervezése a legfontosabb hogy lendületet vegyünk a tudatosabb élet kialakításához vezető úton. Fejlődni azt jelenti, hogy készen állsz a változásra és cselekszel!

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”  – Nagy Bea

Amire választ fogsz kapni

Kérdések, amelyek felmerülhettek benned, és melyekről mindenképpen szó lesz

"A Te életed a Te projekted- tanulj és tegyél érte!"

Amire a Tudatosság Iskolája tréningjein számíthatsz:

Jól felépített tréning tananyag

A Tudatosság Iskolája tréningek célja, hogy a tanulók a sok helyen fellelhető tudást pár jól felépített képzés során sajátíthassák el. Összegző módon és érthetően ad tanácsokat és ötleteket az Igazi megtalálásához, egy boldogabb és szabadabb élethez. Sok-sok rávezető kérdéssel és gyakorlattal visz végig egy logikusan felépített önismereti úton.

Tudatos alapismeretek

A tréning során olyan ismereteket sajátíthatsz el:

  • amelyek közelebb visznek önmagadhoz
  • megkönnyítik a mindennapok gyakorlati döntéseit
  • jó irányban befolyásolják a sorsodat
  • stresszmentes és nyugodt élethez vezetnek
  • közelebb visznek igazi sorsfeladatod beteljesítéséhez

Tudatos közösség

A tréning a tudatosan gondolkodó embereknek szól, akik az önismereti útra léptek és hajlandóak is tenni a saját magukért. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint te és akikkel építő és örömteli lesz az együtt eltöltött idő. Mi mindannyian hiszünk a közös együtt gondolkodás és együttlét erejében és örömmel várunk minden úton járót tudatos közösségünkbe!

Mikor javaslom?

Neked ajánlom a Tudatos élet tréninget, ha...

Fordítsd a javadra a világ változásait! Tanulj meg úgy reagálni rájuk, hogy a számodra lehető legjobb változatot hozd ki belőlük.!

Jelentkezés a tréningre 3 egyszerű lépésben

Válaszd ki, hogy személyesen, vagy online szeretnél résztvenni

Add meg a rendelési adatataidat és vásárold meg a jegyed

Gyere el, vagy élvezd otthonról
a tréninget

Személyes
részvétel a tréningen

20.000 Ft

Egyszeri, az ÁFÁ-t tartalmazza

Online videós
részvétel a tréningen

20.000 Ft

Egyszeri, az ÁFÁ-t tartalmazza

100% dupla garancia

100% tudás garancia

Tedd próbára, nem veszíthetsz!

Ha a tréning végeztével úgy érzed, hogy nem kaptál olyan tudást, amivel jobbá teheted az életed, akkor 48 órán belül bármikor visszakérheted a tréning árát és mi készségesen visszautaljuk neked az összeget. Ezzel együtt magabiztosak vagyunk, hogy ha végighallgatod és gyakorlatba ülteted az elhangzottakat, akkor többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. Próbáld ki, nem veszíthetsz!

100% pénzvisszafizetési garancia

Rizikó nélküli jelentkezés

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy bármennyire is jó a tudásanyag, amit kapunk a tréningen, mégis valamiért úgy érezzük, hogy most nem vagyunk befogadóak erre. Ez természetes, és ezen esetben sem szeretnénk, ha csalódnál. Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a tréning, az első szünetig meggondolhatod magad és mi visszajuttatjuk neked a befizetett összeget. Így semmi kockázatot nem vállalsz a jelentkezéssel.

Bemutatkozás

Ki fogja tartani neked a tréninget?

Kereszty András György

A Tudatosság Iskolája megálmodója

Egy ember vagyok, aki szeret a tudatosságról beszélni. Ezt tanítom, mert tapasztalom, hogy a tudatos szívbéli megértés és a tudatos gondolkodás visz előre. A lelkem mélyén – mint minden ember – szeretnék igazán boldog lenni és mindent meg is teszek érte, hogy az legyek! 

Szeretem ezt a bolygót, ezt a világot, mégis „sötét” napjaimon, amikor nem könnyű pozitívnak lenni, egy rövid időre megengedem magamnak a szomorúságot, mert az is tanít. Gyötrődöm és az egység tudata helyett kétségbe esem. Aztán a sötét éjszaka után mindig eljön egy reményteli hajnal. Ezeket a mélypontokat is szeretem, mert újra és újra felismerem, hogy az életemben minden történés rendben van! Akármilyen rossz is az amit éppen megélek, az összes tapasztalat valamiért fontos nekem.  Többé tesz engem.

Év tanítás
0
Könyv
0
Tanuló
0
Előadás
0
Megtekintés Youtube-on
0 +

Korábbi tréningek résztvevői

Az tréning résztvevőinek visszajelzései

„ Független és szabad tanítás az emberről, az energiákról. Rendszerben való gondolkodás és tanítás (vallás, modern tudomány, személyes vélemény, lélektan, történelem). Szabad és mindent magába foglaló alaptudás! Köszönöm, hogy itt lehettem és tanulhattam. Évek óta kerestem a lehetőséget a fejlődésre, a tanulásra és most megtaláltam! Minden, amire szükségem van  az itt van és most!”

Bence

„Rengeteg hasznos információt hallottam zseniálisan összegezve Nagyon jól felépített, szuper információkat tartalmazó tanítás. Szeretetteljes légkör, ahol a lelkesedés András részéről nagyon feltölt és inspirál! Az eddigi ismereteimet remekül összegezte és keretbe helyezte. Átláthatóbbá, érthetőbbé s ezáltal könnyebben beépíthetővé vált az ismeretanyag. Az iskolai tananyag remekül összegzi az élet működéséhez szükséges alapokat, ami remek előadásmóddal párosul.”

Regina

„Már az első hónap után jobban éreztem magam, mert elkezdtem elengedni a haragot a szívemből és elkezdtem megbocsátani. Nagyon rosszkedvvel és fáradtan érkeztem ősszel, de már október végére kezdtem jobban érezni magam. Nagyon sok mindent megértettem és már közel sem fájnak úgy a dolgok az életemben, mint azelőtt!”

Krisztina

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Ha szingli vagy, ha szeretnéd a legjobb párt behívnod az életedbe, ha már kapcsolatban élsz és szeretnéd a lehető legjobbat kihozni belőle akkor mindenképpen neked szól.

Mindenképpen, hiszen így van a legnagyobb esélyed az optimális és harmonikus párkapcsolat kialakítására.

A Tudatosság Iskolája minden tréningjét egy oktató Kereszty András tartja – róla bővebben is olvashatsz az oldalon.

A tréning napján a helyszínen tudsz időpontot egyeztetni a személyes online konzultációra vagy a tréninget követően a 30 476 4402 számon Barbinál.

A befizetés után kapsz egy hozzáférést az online oldalunkhoz, ahol megtalálhatod a tréninget és 1 hónapon belül akárhányszor végignézheted.

Helyszín, megközelítés, elérhetőségeink

Oktatás helyszíne

Elérhetőségeink

Mindennapi tudatosság egy jobb életért

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)