Barion Pixel

Tudatos hivatás és siker tréning

A tréning MOST online formában elérhető, ZOOM-on április 20.-án!

TUDATOS HIVATÁS ÉS SIKER TRÉNING - ÁPRILIS 20.

Egy tréning a valódi hivatásod megtalálásáért és a sikeresebb életért

Lépésről lépésre kiderítjük, hogy mi az amiben kimagasló eredményekre vagy hivatott és amiben kiteljesedve sikeres és örömteli lesz a munkavégzés.

„Átfogó képet adott a test lélek szellem témakörében. Rengeteg összefüggést sikerült megértenem az első év alatt. Felismertem magamban a hátráltató működéseket. Végre megismerhettem az összefüggéseket test és lélek között!” Köszönöm!!!”István

Miről szól és miben segít az életedben a Tudatos hivatás és siker tréning?

A tréning célja, hogy a saját képességeidet használva sikeressé és boldoggá válj a munkádban, az alkotásaidban és így az egész életedben.

Az elvégzésével: 

Mit ad neked a tréning?

A "Tudatos hivatás és siker tréning" elvégzésével az alábbi életterületeken fogsz fejlődést tapasztalni

Növeli az önbizalmad

Nincsen sikertelen ember, csak olyan aki még nem azt működteti amiben zseni. Önbizalmunk alapja hogy csak egy van belőlünk, nincs még egy pont ilyen képességekkel és adottságokkal rendelkező ember a világon.

Segít megtalálni a saját zsenialitásod

Mindenkinek vannak különleges képességei, talentumai amikben képes teljességgel kibontakozni és tökéleteset, egyedit alkotni – csak meg kell találni ezeket a sokszor apróságokban rejtőzködő tehetséget önmagadban.

Végigvezet az álommunkához/valódi hivatáshoz vezető lépéseken

Az út ott van előttünk csak végig kell menni rajta. A hozzánk tartozó „hiv”atás- „hív” minket, ahogy a magyar nyelv szépen kifejezi ezt a valóban létező összefüggést ahogy a lelkünkben megérezzük a valódi utunkat.

Nézzük, hogy mely témáköröket öleli fel a tréning

A tréning tematikája

1. témakör:

Tudatos alapok: a fékek, a mestermű, felelősség az életért

A siker elérésében a legnagyobb akadályok azok a fékek, amelyek meggátolják hogy igazán kiteljesedj és önmagad lehess.

A tréningen felismerjük és megtanuljuk, hogyan kezeljük ezeket a visszartó tényezőket, hogy aztán villámsebességgel tudjunk haladni a céljaink felé!

Vállalj teljes felelősséget az életedért, old fel ezeket a fékeket és alkosd meg a saját mesterművedet, az általad vágyott életet! 

2. TÉMAkör:

Hogyan tűzz ki célokat, és érd el őket sikeresen, avagy a hit és célkitűzés fontossága és sikeres alkalmazása

Végigmegyünk azon az úton, ahol fontos szempontokat kapsz a terveid megvalósításához, megtanulsz célokat kitűzni és a végrehajtásukhoz szükséges üzemanyagot is felkutatjuk közösen.

3. rész:

Az optimális munkahely 10 pontja

Mindenki szeretne az álommunkahelyén dolgozni: a tréningen mélyen megismerjük és kifejtjük a legfontosabb értékeket és minőségeket, melyeket szem előtt tartva megteremtheted és megtalálhatod a számodra ideális munkahelyet.

A 10 pont, amire törekszünk:

4. rész:

A szerencsés ember alapismérvei

A szerencsés embereknek vannak közös jellemzőik és szokásaik, amik kiemelik őket a tömegből és sikeresebbé teszik őket az átlagnál.

Ezen a tréningen megtanuljuk hogy mik ezek a szokások és hogyan lehet hatékonyan működtetni őket a mindennapokban.

5. rész:

BÓNUSZ: Tudatos gyakorlati munkafüzet

Kézhez kapsz egy munkafüzetet, amelyet kitöltve és alkalmazva a benne találtakat olyan önismeretre teszel szert, amellyel könnyedén és tudatosan fogsz eljutni ahhoz a hivatáshoz, amely valóban örömteli és a tied.

„Átfogó képet adott a test lélek szellem témakörében. Rengeteg összefüggést sikerült megértenem az első év alatt. Felismertem magamban a hátráltató működéseket. Végre megismerhettem az összefüggéseket test és lélek között!” Köszönöm!!!”István

Amire választ fogsz kapni

Kérdések, amelyek felmerülhettek benned, és melyekről mindenképpen szó lesz

"A Te életed a Te projekted- tanulj és tegyél érte!"

Amire a Tudatosság Iskolája tréningjein számíthatsz:

Jól felépített tréning tananyag

A Tudatosság Iskolája tréningek célja, hogy a tanulók a sok helyen fellelhető tudást pár jól felépített képzés során sajátíthassák el. Összegző módon és érthetően ad tanácsokat és ötleteket a hivatás megtalálásához, egy boldogabb és szabadabb élethez. Sok-sok rávezető kérdéssel és gyakorlattal visz végig egy logikusan felépített önismereti úton.

Tudatos alapismeretek

A tréning során olyan ismereteket sajátíthatsz el:

  • amelyek közelebb visznek önmagadhoz
  • megkönnyítik a mindennapok gyakorlati döntéseit
  • jó irányban befolyásolják a sorsodat
  • stresszmentes és nyugodt élethez vezetnek
  • közelebb visznek igazi sorsfeladatod beteljesítéséhez

Tudatos közösség

A tréning a tudatosan gondolkodó embereknek szól, akik az önismereti útra léptek és hajlandóak is tenni a saját magukért. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint te és akikkel építő és örömteli lesz az együtt eltöltött idő. Mi mindannyian hiszünk a közös együtt gondolkodás és együttlét erejében és örömmel várunk minden úton járót tudatos közösségünkbe!

Mikor javaslom?

Neked ajánlom a Tudatos hivatás és siker tréninget, ha...

„Találj egy olyan munkát, amit szeretsz, és sohasem dolgozol többé.” Konfuciusz

Jelentkezés a tréningre 3 egyszerű lépésben

Kattints a lenti JELENTKEZÉS gombra

Add meg a rendelési adatataidat és vásárold meg a jegyed

Élvezd otthonról
a tréninget

100% dupla garancia

Személyes
részvétel a tréningen

29.900 Ft

DÁTUM: ÁPRILIS 20.

Egyszeri, az ÁFÁ-t tartalmazza

Online videós
részvétel a tréningen
(Zoom-on)

Dátum: április 20.

29.900 Ft

Egyszeri, az ÁFÁ-t tartalmazza

100% tudás garancia

Tedd próbára, nem veszíthetsz!

Ha a tréning végeztével úgy érzed, hogy nem kaptál olyan tudást, amivel jobbá teheted az életed, akkor 48 órán belül bármikor visszakérheted a tréning árát és mi készségesen visszautaljuk neked az összeget. Ezzel együtt magabiztosak vagyunk, hogy ha végighallgatod és gyakorlatba ülteted az elhangzottakat, akkor többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. Próbáld ki, nem veszíthetsz!

100% pénzvisszafizetési garancia

Rizikó nélküli jelentkezés

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy bármennyire is jó a tudásanyag, amit kapunk a tréningen, mégis valamiért úgy érezzük, hogy most nem vagyunk befogadóak erre. Ez természetes, és ezen esetben sem szeretnénk, ha csalódnál. Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a tréning, az első szünetig meggondolhatod magad és mi visszajuttatjuk neked a befizetett összeget. Így semmi kockázatot nem vállalsz a jelentkezéssel.

Bemutatkozás

Ki fogja tartani neked a tréninget?

Kereszty András György

A Tudatosság Iskolája megálmodója

Egy ember vagyok, aki szeret a tudatosságról beszélni. Ezt tanítom, mert tapasztalom, hogy a tudatos szívbéli megértés és a tudatos gondolkodás visz előre. A lelkem mélyén – mint minden ember – szeretnék igazán boldog lenni és mindent meg is teszek érte, hogy az legyek! 

Szeretem ezt a bolygót, ezt a világot, mégis „sötét” napjaimon, amikor nem könnyű pozitívnak lenni, egy rövid időre megengedem magamnak a szomorúságot, mert az is tanít. Gyötrődöm és az egység tudata helyett kétségbe esem. Aztán a sötét éjszaka után mindig eljön egy reményteli hajnal. Ezeket a mélypontokat is szeretem, mert újra és újra felismerem, hogy az életemben minden történés rendben van! Akármilyen rossz is az amit éppen megélek, az összes tapasztalat valamiért fontos nekem.  Többé tesz engem.

Év tanítás
0
Könyv
0
Tanuló
0
Előadás
0
Megtekintés Youtube-on
0 +

Korábbi tréningek résztvevői

Az tréning résztvevőinek visszajelzései

„ Független és szabad tanítás az emberről, az energiákról. Rendszerben való gondolkodás és tanítás (vallás, modern tudomány, személyes vélemény, lélektan, történelem). Szabad és mindent magába foglaló alaptudás! Köszönöm, hogy itt lehettem és tanulhattam. Évek óta kerestem a lehetőséget a fejlődésre, a tanulásra és most megtaláltam! Minden, amire szükségem van  az itt van és most!”

Bence

„Rengeteg hasznos információt hallottam zseniálisan összegezve Nagyon jól felépített, szuper információkat tartalmazó tanítás. Szeretetteljes légkör, ahol a lelkesedés András részéről nagyon feltölt és inspirál! Az eddigi ismereteimet remekül összegezte és keretbe helyezte. Átláthatóbbá, érthetőbbé s ezáltal könnyebben beépíthetővé vált az ismeretanyag. Az iskolai tananyag remekül összegzi az élet működéséhez szükséges alapokat, ami remek előadásmóddal párosul.”

Regina

„Már az első hónap után jobban éreztem magam, mert elkezdtem elengedni a haragot a szívemből és elkezdtem megbocsátani. Nagyon rosszkedvvel és fáradtan érkeztem ősszel, de már október végére kezdtem jobban érezni magam. Nagyon sok mindent megértettem és már közel sem fájnak úgy a dolgok az életemben, mint azelőtt!”

Krisztina

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Ha munkanélküli vagy, ha pályakezdő vagy, ha örömtelen és sikertelen a jelenlegi munkád, ha szeretnéd kibontakoztatni a benned szunnyadó kreativitást és különleges képességeket akkor mindenképpen neked szól.

Mindenképpen, hiszen így van a legnagyobb esélyed jól indítani a karriered és a számodra legoptimálisabb munkahelyet megtalálni.

A Tudatosság Iskolája minden tréningjét egy oktató Kereszty András tartja – róla bővebben is olvashatsz az oldalon.

A tréning napján a helyszínen tudsz időpontot egyeztetni a személyes online konzultációra vagy a tréninget követően a 30 476 4402 számon Barbinál.

A befizetés után kapsz egy hozzáférést az online oldalunkhoz, ahol megtalálhatod a tréninget és 1 hónapon belül akárhányszor végignézheted.

Helyszín, megközelítés, elérhetőségeink

Tréningek, órák helyszíne

Elérhetőségek

Kérdésed merült fel? Keresd bátran Kassay Barbarát, és mindenre választ kapsz! 🙂

TUDATOS HIVATÁS ÉS SIKER TRÉNING

Egy tréning a valódi hivatásod megtalálásáért és a sikeresebb életért

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)