Barion Pixel

Tudatos Nő és Férfi – Párkapcsolati tréning

A budapesti részvétel nehézkes számodra? - A tréning már online formában is elérhető!

TUDATOS Nő ÉS FÉRFI - PÁRKAPCSOLATI TRÉNING

Egy tréning a férfi és a nő igazi céljáról, a tudatos párkapcsolatról és a közös boldogság eléréséről

Egy napos elméleti és gyakorlati képzés a tudatos és boldog párkapcsolatért.

Miről szól a Tudatos nő és férfi párkapcsolati tréning?

Mit ad neked a tréning?

A "Tudatos párkapcsolat tréning" elvégzésével az alábbi életterületeken fogsz fejlődést tapasztalni

Megismered a másik nem működését

Mi kell a nőnek? És mi kell a férfinak? Választ kaphatsz ezekre a mindannyiunkban felmerülő kérdésekre és megtanulod a másik nem sajátosságait a legjobban kezelni a mindennapokban.

Az "Igazi" legendája

Az Igazi. Mítosz? Városi legenda? Vagy tényleg létezik a Nagy Ő? Válaszok a tréningen.

Megtanulod az ideális kapcsolat alapjait

Igen, valóban létezik ideális párkapcsolat és neked is lehetőséged van megteremteni azt. Megtudhatod mik azok a legfontosabb feltételek amik nélkül nem létezhet ilyen kapcsolódás.

Nézzük, hogy mely témáköröket öleli fel a tréning

A tréning tematikája

1. témakör:

Nő és férfi: a nemek energiája, jin és jang működése, jobb és bal agyfélteke egyensúlya

Megtudjuk hogyan működik a dualitás a világban, milyen minőségek és jellemzők határozzák meg a két nemet és hogy egészíti ki egymást ez a két energia tökéletesen.

2. TÉMAkör:

Szex és szerelem: a nagy Ő ideája, intimitás , a szexualitás ereje

Valóban létezik az Igazi? Milyen szerepet tölt be a szexualitás és a hozzá kapcsolódó energia megléte vagy hiánya egy kapcsolatban? Létezhet e örök szerelem? Ezekre a kérdésekre is megkeressük a válaszokat a tréning folyamán.

3. rész:

Íme az optimális párkapcsolat 10 pontja

Ezek azok a jellemzők melyeknek megtalálására törekszünk ha tudatosan keresünk párt.

A 10 pont, amire törekszünk:

4. rész:

Tudatosság a kapcsolatban: szerepek, szeretetnyelvek, kommunikáció

Mindannyian szerepeket játszunk el és fontos hogy tisztában legyünk azzal milyen módon működhetnek ezek egy párkapcsolatban.

Megbeszéljük az 5 szeretetnyelvet és megtanuljuk hogy ismerjük fel a magunkét és a párunkét. És szó lesz a kommunikáció fontosságáról is természetesen.

5. rész:

BÓNUSZ: Tudatos gyakorlati munkafüzet

Kézhez kapsz egy munkafüzetet, amelyet kitöltve és alkalmazva a benne találtakat olyan önismeretre teszel szert, amellyel eljuthatsz ahhoz a párkapcsolati minőséghez, amely valóban örömteli és boldoggá tesz.

Amire választ fogsz kapni

Kérdések, amelyek felmerülhettek benned, és melyekről mindenképpen szó lesz

"A Te életed a Te projekted- tanulj és tegyél érte!"

Amire a Tudatosság Iskolája tréningjein számíthatsz:

Jól felépített tréning tananyag

A Tudatosság Iskolája tréningek célja, hogy a tanulók a sok helyen fellelhető tudást pár jól felépített képzés során sajátíthassák el. Összegző módon és érthetően ad tanácsokat és ötleteket az Igazi megtalálásához, egy boldogabb és szabadabb élethez. Sok-sok rávezető kérdéssel és gyakorlattal visz végig egy logikusan felépített önismereti úton.

Tudatos alapismeretek

A tréning során olyan ismereteket sajátíthatsz el:

  • amelyek közelebb visznek önmagadhoz
  • megkönnyítik a mindennapok gyakorlati döntéseit
  • jó irányban befolyásolják a sorsodat
  • stresszmentes és nyugodt élethez vezetnek
  • közelebb visznek igazi sorsfeladatod beteljesítéséhez

Tudatos közösség

A tréning a tudatosan gondolkodó embereknek szól, akik az önismereti útra léptek és hajlandóak is tenni a saját magukért. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint te és akikkel építő és örömteli lesz az együtt eltöltött idő. Mi mindannyian hiszünk a közös együtt gondolkodás és együttlét erejében és örömmel várunk minden úton járót tudatos közösségünkbe!

Mikor javaslom?

Neked ajánlom a Tudatos párkapcsolati tréninget, ha...

„Tökéletes párkapcsolat nem létezik. Csupán annyit tehetünk, hogy tudatosan eldöntjük, hogy belefektetjük a kellő munkát. A párkapcsolat nem állandósult dolog, tenni kell érte." - Gelong Thubten

Jelentkezés a tréningre 3 egyszerű lépésben

Válaszd ki, hogy személyesen, vagy online szeretnél résztvenni

Add meg a rendelési adatataidat és vásárold meg a jegyed

Gyere el, vagy élvezd otthonról
a tréninget

Személyes
részvétel a tréningen

29.900 Ft

Egyszeri, az ÁFÁ-t tartalmazza

Online videós
részvétel a tréningen

29.900 Ft

Egyszeri, az ÁFÁ-t tartalmazza

100% dupla garancia

100% tudás garancia

Tedd próbára, nem veszíthetsz!

Ha a tréning végeztével úgy érzed, hogy nem kaptál olyan tudást, amivel jobbá teheted az életed, akkor 48 órán belül bármikor visszakérheted a tréning árát és mi készségesen visszautaljuk neked az összeget. Ezzel együtt magabiztosak vagyunk, hogy ha végighallgatod és gyakorlatba ülteted az elhangzottakat, akkor többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. Próbáld ki, nem veszíthetsz!

100% pénzvisszafizetési garancia

Rizikó nélküli jelentkezés

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy bármennyire is jó a tudásanyag, amit kapunk a tréningen, mégis valamiért úgy érezzük, hogy most nem vagyunk befogadóak erre. Ez természetes, és ezen esetben sem szeretnénk, ha csalódnál. Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a tréning, az első szünetig meggondolhatod magad és mi visszajuttatjuk neked a befizetett összeget. Így semmi kockázatot nem vállalsz a jelentkezéssel.

Bemutatkozás

Ki fogja tartani neked a tréninget?

Kereszty András György

A Tudatosság Iskolája megálmodója

Egy ember vagyok, aki szeret a tudatosságról beszélni. Ezt tanítom, mert tapasztalom, hogy a tudatos szívbéli megértés és a tudatos gondolkodás visz előre. A lelkem mélyén – mint minden ember – szeretnék igazán boldog lenni és mindent meg is teszek érte, hogy az legyek! 

Szeretem ezt a bolygót, ezt a világot, mégis „sötét” napjaimon, amikor nem könnyű pozitívnak lenni, egy rövid időre megengedem magamnak a szomorúságot, mert az is tanít. Gyötrődöm és az egység tudata helyett kétségbe esem. Aztán a sötét éjszaka után mindig eljön egy reményteli hajnal. Ezeket a mélypontokat is szeretem, mert újra és újra felismerem, hogy az életemben minden történés rendben van! Akármilyen rossz is az amit éppen megélek, az összes tapasztalat valamiért fontos nekem.  Többé tesz engem.

0
Év tanítás
0
Könyv
0
Tanuló
0
Előadás
0 +
Megtekintés Youtube-on

Korábbi tréningek résztvevői

Az tréning résztvevőinek visszajelzései

„ Független és szabad tanítás az emberről, az energiákról. Rendszerben való gondolkodás és tanítás (vallás, modern tudomány, személyes vélemény, lélektan, történelem). Szabad és mindent magába foglaló alaptudás! Köszönöm, hogy itt lehettem és tanulhattam. Évek óta kerestem a lehetőséget a fejlődésre, a tanulásra és most megtaláltam! Minden, amire szükségem van  az itt van és most!”

Bence

„Rengeteg hasznos információt hallottam zseniálisan összegezve Nagyon jól felépített, szuper információkat tartalmazó tanítás. Szeretetteljes légkör, ahol a lelkesedés András részéről nagyon feltölt és inspirál! Az eddigi ismereteimet remekül összegezte és keretbe helyezte. Átláthatóbbá, érthetőbbé s ezáltal könnyebben beépíthetővé vált az ismeretanyag. Az iskolai tananyag remekül összegzi az élet működéséhez szükséges alapokat, ami remek előadásmóddal párosul.”

Regina

„Már az első hónap után jobban éreztem magam, mert elkezdtem elengedni a haragot a szívemből és elkezdtem megbocsátani. Nagyon rosszkedvvel és fáradtan érkeztem ősszel, de már október végére kezdtem jobban érezni magam. Nagyon sok mindent megértettem és már közel sem fájnak úgy a dolgok az életemben, mint azelőtt!”

Krisztina

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Ha szingli vagy, ha szeretnéd a legjobb párt behívnod az életedbe, ha már kapcsolatban élsz és szeretnéd a lehető legjobbat kihozni belőle akkor mindenképpen neked szól.

Mindenképpen, hiszen így van a legnagyobb esélyed az optimális és harmonikus párkapcsolat kialakítására.

A Tudatosság Iskolája minden tréningjét egy oktató Kereszty András tartja – róla bővebben is olvashatsz az oldalon.

A tréning napján a helyszínen tudsz időpontot egyeztetni a személyes online konzultációra vagy a tréninget követően a 30 476 4402 számon Barbinál.

A befizetés után kapsz egy hozzáférést az online oldalunkhoz, ahol megtalálhatod a tréninget és 1 hónapon belül akárhányszor végignézheted.

Helyszín, megközelítés, elérhetőségeink

Tréningek, órák helyszíne

Elérhetőségek

Kérdésed merült fel? Keresd bátran Kassay Barbarát, és mindenre választ kapsz! 🙂

TUDATOS Nő ÉS FÉRFI - PÁRKAPCSOLATI TRÉNING

Tégy a boldogságodért!

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)