Barion Pixel

Tréningek

Tréningek

1 napos intenzív, tematikus tréningek a tudatosabb életért.

Tudatos nő és férfi párkapcsolati tréning

A tréning megtanítja mindazt a tudatosságot, hogy miként válj Te magad “Igazivá” ahhoz, hogy megtaláld az “Igazit”.

Sok hasznos tanáccsal , gyakorlattal és ötlettel segít a párválasztásban illetve a kapcsolati egyensúly megőrzésében.

Párkapcsolati tudnivalók a testi szerelem, a lelki közösség és a szellemi kapcsolat területén is. A tréning során megtanulhatod, hogyan lehet lélektársi kapcsolatban, egymást építve élni.

Tudatos hivatás és siker
tréning

A tréning célja, hogy a saját képességeidet használva sikeressé és boldoggá válj a munkádban, az alkotásaidban és ezért az egész életedben! 

Az elvégzésével megtudhatod:

Közelebb kerülsz ahhoz az álommunkához, ami igazán boldoggá tesz! Megismered a talentumaidat, önbizalmat és önbecsülést szerzel!

Korábbi tanulók visszajelzései

„ Független és szabad tanítás az emberről, az energiákról. Rendszerben való gondolkodás és tanítás (vallás, modern tudomány, személyes vélemény, lélektan, történelem). Szabad és mindent magába foglaló alaptudás! Köszönöm, hogy itt lehettem és tanulhattam. Évek óta kerestem a lehetőséget a fejlődésre, a tanulásra és most megtaláltam! Minden, amire szükségem van  az itt van és most!”

Bence

„Rengeteg hasznos információt hallottam zseniálisan összegezve Nagyon jól felépített, szuper információkat tartalmazó tanítás. Szeretetteljes légkör, ahol a lelkesedés András részéről nagyon feltölt és inspirál! Az eddigi ismereteimet remekül összegezte és keretbe helyezte. Átláthatóbbá, érthetőbbé s ezáltal könnyebben beépíthetővé vált az ismeretanyag. Az iskolai tananyag remekül összegzi az élet működéséhez szükséges alapokat, ami remek előadásmóddal párosul.”

Regina

„Már az első hónap után jobban éreztem magam, mert elkezdtem elengedni a haragot a szívemből és elkezdtem megbocsátani. Nagyon rosszkedvvel és fáradtan érkeztem ősszel, de már október végére kezdtem jobban érezni magam. Nagyon sok mindent megértettem és már közel sem fájnak úgy a dolgok az életemben, mint azelőtt!”

Krisztina

“Mindig jobb jön!”

Iratkozz fel a Tudatos hírlevélre!

Ha szeretnél rendszeresen energetikai előrejelzést kapni Andrástól, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

100% tudatosság, 0% spam és bármikor leiratkozhatsz :)